Нова законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА

Почитувани наши соработници, клиенти, пријатели,  сакаме уште еднаш да ве потсетиме за стапувањето на сила на новата законска регулатива за...

Read More

ПОНУДА НА НОВО СМЕСТУВАЊЕ ВО МАНХАЈМ, ГЕРМАНИЈА

Постојано ги збогатуваме понудите за нашите клиенти за сместување низ градовите во Германија, во местата кадешто работат и престојуваат. Во...

Read More

НАША НОВА УСЛУГА: ТРАНСПОРТ ДО ГЕРМАНИЈА, НА РЕЛАЦИИ ДО АХЕН И МИНХЕН

Почитувани наши пријатели, Имаме задоволство да ве известиме дека воведуваме уште една дополнителна услуги за нашите клиенти. Имено, започнавме со...

Read More

ОРГАНИЗИРАЊЕ НА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА ЗА НАШИ СОГРАЃАНИ КОИШТО СЕ НАОЃААТ ВО МАЛТА

Тимот на Венерас секогаш наоѓа начин да им помогне на наши сограѓани во потрага по посакувано работно место! Овој пат,...

Read More