ПРЕНАМЕНА НА ПОСТОЈНА РАБОТНА ДОЗВОЛА И ДОЗВОЛА ЗА ПРЕСТОЈ, ЗА ЛИЦА КОИ ВЕЌЕ СЕ НАОЃААТ ВО ГЕРМАНИЈА

Веќе се наоѓате во Германија, го сменивте работнот место, па неопходна ви е помош во врска со потребните документи за...

Read More

Venera’s EU Group со нова атрактивна можност за лица со македонски пасош, кои поседуваат редовен престој во земјите од EU!

Venera’s EU Group овозможува теренски работни ангажмани од подолг временски период на лица со македонски пасош кои поседуваат редовен престој...

Read More

Упатство за аплицирање за термин за Д виза

Упатство за аплицирање за добивање термин за поднесување на барање за Д виза за Сојузна Република Германија Здравствена криза сè...

Read More

McDonald’s Летна работа во Германија 2022

Дали сте подготвени за летна студентска работа во Германија? 🇩🇪 Дали сте подготвени да работите за еден од најголемите светски...

Read More

Burger King Летна работа во Германија 2022

Дали сте подготвени за летна студентска работа во Германија? 🇩🇪 Дали сте подготвени да работите за еден од најголемите светски...

Read More

ЛЕТНА СТУДЕНТСКА ПРАКСА ГЕРМАНИЈА 2022

Размислувате ли за студентска работа низ едукација во Германија? Вработување за студенти во Германија е она што Венерас успешно го...

Read More

20 ФАКТИ ЗА КЕЛН

Беа потребни 632 години за да се изгради катедралата во Келн. Таа е третата највисока катедрала во светот.Луѓето од Келн...

Read More

НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ВОЗАЧИ ВО КАРЛСРУЕ

Благодарение на нашите долгогодишни германски партнери, отвораме нови работни позиции за возачи на комби возила за достава на овошје и...

Read More

НОВО: ПОНУДА НА СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА И ПРЕНАМЕНА НА РАБОТНО МЕСТО СО ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКА ДОЗВОЛА (ОФЕНТАЛ)

Веќе работите во Германија? Но, останавте беза вашето работно место заради COVID-19?Ние сме тука да ви помогнеме преку нашите партнери!...

Read More