+389 33 441 205 kemalovski.e@veneras.mk

Контактирај не

Имаш прашање за нашите услуги или потребна ти е консултација? Контактирај не во една најблиските канцеларии или пиши ни порака. 

Е-маил пошта

Телефон

+389 33 441 205

Седиште

Острец, број 62, 2320 Делчево

Венерас филијала – СКОПЈЕ

Ул. Рајко Жинзифов бр.30, 1000 Скопје
Телефон: +389 78 361 924
Е-маил: skopje.consulting@veneras.mk

Венерас филијала – ШТИП

Ул. Кирил и Методи бр.54, 2000 Штип
Телефон: +389 78 361 923
Е-маил: shtip.consulting@veneras.mk

1. Kemalovski.e@veneras.mk – Основач и управител на компанијата
Достапен сум за клиентите со претходно закажан термин, термините се закажуваат во оделот за лична асистенција кој е напоменат и во бр 4

2. Economy@veneras.mk  – телефонски број: 032/221-747
Оддел за исплаќање на плати и достава на финаниски прегледи од секаков тип ( апликанти кои уплатиле, плати за Венерас бугарија, исплати на апартмани и сл.).

3. verwaltung@veneras.mk телефонски број 070/381-943
Одделот е достапен за клиенти кои имаат апл. за организација на апартмани во Германија, генерална поврзност со клиенти кои се отпуштени од работното место во Германија, потреба за промена на работно место и сл. 
Одделот е одговорен за сите правни работи поврзани со компанијата во земјата и странство 
Информативен центар за клиенти – услуги на Венерас Скопје 
Напомена: Интресенти од странство имаат можност да не контактираат на вибер или скајо на истиот број за префикс за Македонија 
Информативен центар за клиенти – услуги на Венерас Штип
Напомена: Интресенти од странство имаат можност да не контактираат на вибер или скајо на истиот број за префикс за Македонија