+389 33 441 205 kemalovski.e@veneras.mk
НОВО: ПОНУДА НА СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА И ПРЕНАМЕНА НА РАБОТНО МЕСТО СО ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКА ДОЗВОЛА (ОФЕНТАЛ)

НОВО: ПОНУДА НА СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА И ПРЕНАМЕНА НА РАБОТНО МЕСТО СО ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКА ДОЗВОЛА (ОФЕНТАЛ)

Веќе работите во Германија? Но, останавте беза вашето работно место заради COVID-19?Ние сме тука да ви помогнеме преку нашите партнери! Имaме понуда за нови работни места! Побрзајте, понудата е ограничена!Како да ја пренамените вашата дозвола за работа и...
Нова законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА

Нова законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА

Почитувани наши соработници, клиенти, пријатели,  сакаме уште еднаш да ве потсетиме за стапувањето на сила на новата законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА! Подолу можете да најдете одговори на најчесто поставуваните прашања поврзани со...
ПОНУДА НА НОВО СМЕСТУВАЊЕ ВО МАНХАЈМ, ГЕРМАНИЈА

ПОНУДА НА НОВО СМЕСТУВАЊЕ ВО МАНХАЈМ, ГЕРМАНИЈА

Постојано ги збогатуваме понудите за нашите клиенти за сместување низ градовите во Германија, во местата кадешто работат и престојуваат. Во соработка со еминентни агенции за недвижнини во Германија, денес ви ја претставуваме понудата за сместување во Манхајм. Станува...
НАША НОВА УСЛУГА: ТРАНСПОРТ ДО ГЕРМАНИЈА, НА РЕЛАЦИИ ДО АХЕН И МИНХЕН

НАША НОВА УСЛУГА: ТРАНСПОРТ ДО ГЕРМАНИЈА, НА РЕЛАЦИИ ДО АХЕН И МИНХЕН

Почитувани наши пријатели, Имаме задоволство да ве известиме дека воведуваме уште една дополнителна услуги за нашите клиенти. Имено, започнавме со организирање на транспорт до Германија, со наши премиум, патнички комби возила. Транспортот до Германија ќе се одвива два...
ОРГАНИЗИРАЊЕ НА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА ЗА НАШИ СОГРАЃАНИ КОИШТО СЕ НАОЃААТ ВО МАЛТА

ОРГАНИЗИРАЊЕ НА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА ЗА НАШИ СОГРАЃАНИ КОИШТО СЕ НАОЃААТ ВО МАЛТА

Тимот на Венерас секогаш наоѓа начин да им помогне на наши сограѓани во потрага по посакувано работно место! Овој пат, благодарение на нашите деловни ЕУ партнери, им се ставаме на располагање на нашите сограѓани коишто во моментот се наоѓаат во Малта. Преку нашите...