+389 33 441 205 kemalovski.e@veneras.mk

Испрати CV

Канцеларија: Делчево

  НАПОМЕНА

  Почитувани, Ве замолуваме при подготовка на Вашата Биографија да го користите овој терк! Вашите лични податоци (име и презиме, адреса на живеење, место на раѓање), задолжително пополнувајте ги на латиница, како што се впишани во Вашата Патна исправа / Пасош (на пример: не Petar Kocovski, туку Petar Kochovski). Потребно е Вашата фотографија (како за Пасош) да не биде постара од 40 денови и на неа треба изгледате уредно (на пример, припадничките на женскиот пол да бидат со собрана коса, а машките да бидат избричени и слично).

  НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

  КАКО ДА ЗАКАЖАМ СРЕДБА ВО ВЕНЕРАС?

  ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ, МОЖЕТЕ ДА НÈ ПОСЕТИТЕ ВО ФИЛИЈАЛИТЕ ВО СКОПЈЕ НА УЛ. РАЈКО ЖИНЗИФОВ БР. 30 ИЛИ ВО ШТИП НА УЛ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ БР. 54, 2000. МОЖЕТЕ ДА ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА, СРЕДБА ИЛИ БИЛО КАКОВ ТИП НА КОМУНИКАЦИЈА И ПРЕКУ НА НАШИТЕ КОНТАКТИ НАВЕДЕНИ ВО КОНТАКТ ТАБОТ НА НАШИОТ ВЕБ САЈТ.

  ДАЛИ МИ ТРЕБА НЕКОЕ ПРЕДЗНАЕЊЕ / СТРУЧНОСТ?

  СО МИНИМАЛНО ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ИЛИ ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК, НИЕ ЌЕ ВИ НАЈДЕМЕ СООДВЕТНА РАБОТА ВО ПОНУДЕНИТЕ ЗЕМЈИ. СЕКАКО, ОНА ШТО Е ДОПОЛНИТЕЛЕН ПЛУС ЗА ВАС Е ДА ИМАТЕ СИЛНА ЖЕЛБА И ВОЉА ЗА РАБОТА.

  ШТО Е ВОДЕЊЕ НИЗ ПРОЦЕСОТ ВИЗА?

  ЕДНА ОД НАШИТЕ ОБВРСКИ Е И КОМПЛЕТИРАЊЕТО НА ЦЕЛОКУПНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ И НИВНО ВОДЕЊЕ НИЗ ВИЗА ПРОЦЕСОТ, КАКО БИ МОЖЕЛА ЦЕЛАТА ПОСТАПКА ПОЕФИКАСНО И ПОЕФЕКТИВНО ДА БИДЕ ЗАВРШЕНА.

  ДАЛИ МИ ТРЕБААТ НЕКОИ ДОКУМЕНТИ ПРЕД ДА ДОЈДАМ ВО ВЕНЕРАС?

  ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА РАБОТА, СО ВАС ТРЕБА ДА ПОНЕСЕТЕ ВАШ ПАСОШ И ЛИЧНА КАРТА.

  КОЛКУ ВРЕМЕ ТРАЕ ИНФОРМАТИВНАТА СРЕДБА ВО ВЕНЕРАС?

  НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАС. НАША ОБВРСКА Е ДА ВИ ГИ ОДГОВОРИМЕ СИТЕ ПРАШАЊА КОИШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРААТ. ВЕНЕРАС ЈА ДВИЖАТ МОТИВАЦИЈАТА И ПОСВЕТЕНОСТА КОН ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗВРШУВАЊЕ НА УСЛУГИТЕ, ЗА ШТО НАЈМНОГУ ЗАСЛУЖНИ СТЕ ТОКМУ ВИЕ.

  Имаш прашања?