+389 33 441 205 kemalovski.e@veneras.mk

ВЕЌЕ РАБОТИТЕ ВО ГЕРМАНИЈА? НО, ОСТАНАВТЕ БЕЗ ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО ЗАРАДИ COVID-19!?

НИЕ СМЕ ТУКА ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ПРЕКУ НАШИТЕ ПАРТНЕРИ! ИМAМЕ ПОНУДА ЗА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА!  ПОБРЗАЈТЕ, ПОНУДАТА Е ОГРАНИЧЕНА!
КАКО ДА ЈА ПРЕНАМЕНИТЕ ВАШАТА ДОЗВОЛА ЗА РАБОТА И ЗА ПРЕСТОЈ?

Секогаш иновативни!

Нашиот тим секогаш има иновативни решенија за да им излезе во пресрет на Вашите барања и очекувања

Пријателски настроени!

Уште при првата средба ќе го почувствувате топлиот пречек, пријателски настроениот тим.

ВЕНЕРАС е една од водечките компании за посреднички и образовни услуги за образование и работа во Сојузна Република Германија и во други држави од Западна Европа.

Референтна листа на компании со кои имаме соработка

Пополнети работни места

Опслужени кандидати

Партнерства со компании

Презентација на услуги

Услуги за студенти

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ МОЖНОСТИ

ОСТАНАТИ УСЛУГИ

Сместување во Германија

Колективни и семејни сместувања

Дознај повеќе

 

Транспорт до Германија

Организиран превоз на патници 

 Дознај повеќе

 

НАЈНОВИ ВЕСТИ

НОВО: ПОНУДА НА СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА И ПРЕНАМЕНА НА РАБОТНО МЕСТО СО ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКА ДОЗВОЛА (ОФЕНТАЛ)

НОВО: ПОНУДА НА СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА И ПРЕНАМЕНА НА РАБОТНО МЕСТО СО ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКА ДОЗВОЛА (ОФЕНТАЛ)

Веќе работите во Германија? Но, останавте беза вашето работно место заради COVID-19?Ние сме тука да ви помогнеме преку нашите партнери! Имaме понуда за нови работни места! Побрзајте, понудата е ограничена!Како да ја пренамените вашата дозвола за работа и...

Нова законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА

Нова законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА

Почитувани наши соработници, клиенти, пријатели,  сакаме уште еднаш да ве потсетиме за стапувањето на сила на новата законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА! Подолу можете да најдете одговори на најчесто поставуваните прашања поврзани со...

ПОНУДА НА НОВО СМЕСТУВАЊЕ ВО МАНХАЈМ, ГЕРМАНИЈА

ПОНУДА НА НОВО СМЕСТУВАЊЕ ВО МАНХАЈМ, ГЕРМАНИЈА

Постојано ги збогатуваме понудите за нашите клиенти за сместување низ градовите во Германија, во местата кадешто работат и престојуваат. Во соработка со еминентни агенции за недвижнини во Германија, денес ви ја претставуваме понудата за сместување во Манхајм. Станува...

СРЕЌНИ И ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ СЕ НАШАТА КРАЈНА ЦЕЛ

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

КАКО ДА ЗАКАЖАМ СРЕДБА ВО ВЕНЕРАС?

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ, МОЖЕТЕ ДА НÈ ПОСЕТИТЕ ВО ФИЛИЈАЛИТЕ ВО СКОПЈЕ НА УЛ. РАЈКО ЖИНЗИФОВ БР. 30 ИЛИ ВО ШТИП НА УЛ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ БР. 54, 2000. МОЖЕТЕ ДА ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА, СРЕДБА ИЛИ БИЛО КАКОВ ТИП НА КОМУНИКАЦИЈА И ПРЕКУ НА НАШИТЕ КОНТАКТИ НАВЕДЕНИ ВО КОНТАКТ ТАБОТ НА НАШИОТ ВЕБ САЈТ.

ДАЛИ МИ ТРЕБА НЕКОЕ ПРЕДЗНАЕЊЕ / СТРУЧНОСТ?

СО МИНИМАЛНО ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ИЛИ ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК, НИЕ ЌЕ ВИ НАЈДЕМЕ СООДВЕТНА РАБОТА ВО ПОНУДЕНИТЕ ЗЕМЈИ. СЕКАКО, ОНА ШТО Е ДОПОЛНИТЕЛЕН ПЛУС ЗА ВАС Е ДА ИМАТЕ СИЛНА ЖЕЛБА И ВОЉА ЗА РАБОТА.

ШТО Е ВОДЕЊЕ НИЗ ПРОЦЕСОТ ВИЗА?

ЕДНА ОД НАШИТЕ ОБВРСКИ Е И КОМПЛЕТИРАЊЕТО НА ЦЕЛОКУПНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ И НИВНО ВОДЕЊЕ НИЗ ВИЗА ПРОЦЕСОТ, КАКО БИ МОЖЕЛА ЦЕЛАТА ПОСТАПКА ПОЕФИКАСНО И ПОЕФЕКТИВНО ДА БИДЕ ЗАВРШЕНА.

ДАЛИ МИ ТРЕБААТ НЕКОИ ДОКУМЕНТИ ПРЕД ДА ДОЈДАМ ВО ВЕНЕРАС?

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА РАБОТА, СО ВАС ТРЕБА ДА ПОНЕСЕТЕ ВАШ ПАСОШ И ЛИЧНА КАРТА.

КОЛКУ ВРЕМЕ ТРАЕ ИНФОРМАТИВНАТА СРЕДБА ВО ВЕНЕРАС?

НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАС. НАША ОБВРСКА Е ДА ВИ ГИ ОДГОВОРИМЕ СИТЕ ПРАШАЊА КОИШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРААТ. ВЕНЕРАС ЈА ДВИЖАТ МОТИВАЦИЈАТА И ПОСВЕТЕНОСТА КОН ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗВРШУВАЊЕ НА УСЛУГИТЕ, ЗА ШТО НАЈМНОГУ ЗАСЛУЖНИ СТЕ ТОКМУ ВИЕ.

Венерас филијала – ДЕЛЧЕВО

Адреса: Улица Острец, број 62, 2320 Делчево
Email: kemalovski.e@veneras.mk
Телефон: 033 441205

Венерас филијала – ШТИП

Ул. Кирил и Методи бр.54, 2000 Штип
Телефон: +389 78 361 923
Емаил: shtip.consulting@veneras.mk

Венерас филијала – СКОПЈЕ

Ул. Рајко Жинзифов бр.30, 1000 Скопје
Телефон: +389 78 361 924
Емаил: skopje.consulting@veneras.mk